Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PRENÁJOM: 3-izbový byt; PREDZÁHRADKA; parking; Uhliská - Vajnory

Ulica: Uhliská
Obec: Bratislava-Vajnory
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

PRENAJATÉ

Ponúkame na prenájom moderný a svetlý 3-izbový byt v príjemnej časti Vajnor - Uhliská ul. Nehnuteľnosť s rozlohou 74 m2 sa nachádza na prízemí malobytového domu (iba 6 bytov). Byt disponuje PREDZÁHRADKOU (100 m2) so záhradným sedením a s terasou (12 m2) a vonkajším PARKOVANÍM (2x). Ohrev vody a podlahové kúrenie v nehnuteľnosti sú elektrické.

DISPOZÍCIA: zádverie; obývacia izba prepojená s jedálenskou časťou, otvorenou kuchyňou a so vstupom na terasu s predzáhradkou; 2x samostatná spálňa (každá so vstupom na predzáhradku); kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta

ZARIADENIE: nehnuteľnosť je zariadená s výnimkou TV. K dispozícii sú spotrebiče ako umývačka riadu, chladnička s mraziacou časťou, práčka. V spálni je samostatný walk-in šatník.

PREDZÁHRADkA: slnečná predzáhradka (100 m2) so záhradným sedením a závlahovým systémom

PARKOVANIE: 2x vonkajšie parkovacie miesto (V CENE NÁJMU)

Byt je ideálny pre pár ako aj rodinu s dieťaťom.

LOKALITA: pokojná lokalita s dostatkom zelene a dobrými podmienkami na aktívne trávenie voľného času (Vajnorské jazerá, cykloturistika), dobrá občianska vybavenosť (obchody, služby, OC Vajnoria, zdravotné stredisko, reštaurácie, kaviarne), autobusová zastávka (cca 5 min.), železničná stanica (cca 10 min.)

CENA: detailnejšie informácie v realitnej spoločnosti 

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.

TEŠÍME SA NA VÁS NA OBHLIADKE.

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
74 m2
Podlahová plocha:
74 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
žiadne
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
74 m2
Terasa plocha:
12 m2
Vykurovanie - podlahové:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti