Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PRENÁJOM: vzdušný 3-izbový byt; SKY PARK; parking; Staré Mesto

Ulica: Továrenská
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ

ENGLISH look below.

Ponúkame na prenájom vzdušný 3-izbový byt v rezidenčnom komplexe SKY PARK; Továrenská ulica; Staré Mesto. Moderný bytový projekt sa nachádza v novovznikajúcom centre mesta a zároveň je v tesnej  blízkosti historického centra Bratislavy a nábrežia Dunaja.

Svetlý byt s plochou 90 m2 (plus LOGGIA 8,8 m2) sa nachádza na 13. posch., čo zaručuje obyvateľom nerušený výhľad na okolie s panorámou bratislavského hradu. Nehnuteľnosť je kompletne zariadená vrátane elektrospotrebičov a KLIMATIZOVANÁ.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba; obývacia izba (so vstupom na loggiu) je prepojená s jedálenskou a kuchynskou časťou; 2x priestranná a samostatná spálňa; kúpeľňa s vaňou a so sprchovacím kútom; samostatná toaleta; walk-in šatník

VYBAVENIE: kompletne zariadený byt (kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu; chladničky) jedálenské sedenie; sedacia súprava; TV (nie je na fotografiách); manželská posteľ; šatníkové skrine (nie sú na fotografiách); práčka (nie je na fotografiách)

PARKOVANIE: k dispozícii vnútorné parkovacie miesto v cene 100,- Eur/mesačne (v prípade záujmu; nie je podmienkou)

Byt je určený pre max. 4 osoby resp. rodinu s deťmi. Malý a vychovaný domáci miláčik iba po dohovore s prenajímateľom.

K dispozícii od 15. marca 2023.

LOKALITA: byt sa nachádza v modernom rezidenčnom komplexe SKY PARK s mestským parkom a s oddychovými zónami, ihriskami. Projekt je v blízkosti historického centra mesta s množstvom kultúrnych a spoločenských podujatí, ako aj nákupného centra EUROVEA (obchody, služby, kaviarne, reštaurácie). Praktická dostupnosť na verejnú dopravu.

CENA: 1.400,- EUR/mesiac plus 300,- EUR/mesiac za ENERGIE a služby (vrátane internetu a TV balíka). Prenájom vnútorného parkovacieho miesta 100,- EUR/mesiac (v prípade záujmu). Pri podpise zmluvy platí nájomca kompletné jednomesačné nájomné, depozit (vo výške kompletného jednomesačného nájomného) a províziu pre realitnú kanceláriu (690,- EUR).

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – texty/obrázky/fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej spoločnosti SOFIA REAL, s.r.o. Ich ďaľšie šírenie, kopírovanie, resp. akékoľvek použitie bez súhlasu spoločnosti SOFIA REAL, s.r.o. nie je dovolené.

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.
______________________________________________________________
ENGLISH:

We offer for rent 3-rooms apartment (2 separate bedrooms) in a residential project SKY PARK on Továrenská Street; Old Town; not far from a historic city center. Usable area of the apartment is 90 m2 (plus LOGGIA 8,8 m2). There is a possibility of a PARKING PLACE.

APARTMENT consists of: entrance hall; spacious living room with kitchen and dining part; 2 separate bedrooms; walk-in wardrobe; bathroom; separate toilet; loggia

Fully furnished: the kitchen is fully equipped with appliances (fridge, stove with oven, hood, dishwasher, washing machine, ...). Fully equipped bedrooms and living room incl. TV (not in the photos) and wardrobes in both bedrooms (not in the photos).

AVAILABLE: March 15, 2023

SKY PARK: modern residential project near the Danube river, shopping center EUROVEA and the historic city center; close to public transport stops

The apartment is suitable for a maximum of 4 people or a family with children. Small  PET is being discussed.

PARKING: parking space in the garage (EUR 100/monthly; not included in the price)

PAYMENT CONDITIONS: EUR 1400/monthly PLUS a fee for utilities (incl. internet and TV) EUR 300. A fee to the real estate agency (EUR 690).

In case of interest do not hesitate to contact us: 0910 969 995 SOFIA REAL

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
90 m2
Úžitková plocha:
90 m2
Poschodie:
13
Loggia plocha:
8,8 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
31
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
B
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti