Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

Vzdušný 3-izbový byt so staromestskou atmosférou, Staré Mesto, Dobrovičova ul.

Ulica: Dobrovičova
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
1 050 €/mesiac
plus energie a služby (150,- EUR/mesačne)

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom vzdušný 3-izbový byt s vysokými stropmi a jedinečnou staromestskou atmosférou. Kompletne zrekonštruovaná nehnuteľnosť v historickej časti centra mesta sa nachádza na Dobrovičovej ulici, Staré Mesto. Byt má celkovú plochu 105 m2 a nachádza sa na 1./3. posch. bytového domu (pod bytom sa nachádza byt).

Nehnuteľnosť v súčasnosti nie je zariadená s výnimkou kompletne vybavenej kuchyne a manželskej postele v jednej zo spální. Byt je prípadne možné dozariadiť po dohovore s prenajímateľom.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, 3x samostatná a nepriechodná izba, samostatná kuchyňa prepojená s jedálenskou časťou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaleta. V byte je komora a k dispozícii je aj pivnica.

ZARIADENIE: kompletne zariadená iba kuchyňa - kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, teplovzdušná rúra, mikrovlnná rúra, varná doska, umývačka riadu, chladnička, digestor, manželská posteľ v jednej zo spální, prípadná možnosť dozariadenia po dohovore s prenajímateľom

PARKOVANIE: verejné v okolí bytového domu

Byt je určený pre nefajčiarov a bez domácich miláčikov.

Nehnuteľnosť je k dispozícii OKAMŽITE.

LOKALITA: nehnuteľnosť vďaka svojej výbornej lokalite centra mesta s jeho historickou časťou je ideálna pri milovníkov kultúrneho a spoločenského života (divadlá, koncerty, kaviarne, reštaurácie, promenáda popri Dunaji), v blízkosti sa nachádza Univerzita Komenského, lokalita zároveň poskytuje aj komfortnú občiansku vybavenosť (nákupné centrum Eurovea, Tesco, obchody, služby, MHD - autobus, električka)

CENA: 1.050,- Eur/mesiac plus 150,- EUR/mesiac (energie a služby, bez TV a internetu). Pri podpise zmluvy platí nájomca jednomesačné nájomné, vratný depozit a províziu pre realitnú spoločnosť (390,- EUR)

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.

TEŠÍME SA NA VÁS NA OBHLIADKE.© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
kompletná rekonštrukcia
Celková plocha:
105 m2
Úžitková plocha:
105 m2
Poschodie:
1
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Energetický certifikát:
nie
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
nezariadený
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
4 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti