Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PREDANÉ: svetlý 2-izbový byt, balkón, začiatok Ružinova

Ulica: Bajkalská
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
Predané

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte bývanie v príjemnej lokalite Ružinova? Príp. uvažujete o investícii? 

Nech sa páči, ponúkame Vám bývanie v príjemnej 2-izbovej nehnuteľnosti na začiatku Ružinova (Bajkalská ulica). Byt je orientovaný do pokojnej časti sídliska (mimo hlavnú cestu). Nehnuteľnosť s plochou 58 m2 (z toho 4.6 m2 je pivničná kobka - v cene predaja) sa nachádza na 4. posch. bytového domu s výťahom. Byt disponuje pohodlným balkónom (6 m2) so vstupom z oboch izieb. Príjemná nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite s množstvom zelene a dobrou dostupnosťou do centra mesta za pár minút.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba so vstavaným šatníkom, priestranná obývacia izba prepojená s kuchynskou a jedálenskou časťou (so vstupom na balkón), spálňa so vstavaným šatníkom a so vstupom na balkón , kúpeľňa s vaňou a  samostatná toaleta; pôdorys bytu vo fotogalérii

ZARIADENIE: byt sa predáva so zariadením na fotografiách

BYTOVÝ DOM: staršia novostavba so zateplením (cca 2006); výťah

PARKOVANIE: možnosť dokúpenia samostatnej GARÁŽE v tesnej blízkosti bytového domu ; nie je podmienkou predaja

LOKALITA: nehnuteľnosť sa nachádza v príjemnej lokalite Ružinova s množstvom zelene a výbornou občianskou vybavenosťou (obchody, služby, škola, škôlka, športoviská, poliklinika, nemocnica, obľúbené jazero Štrkovec, MHD)

CENA: informácia v realitnej kancelárii
- v rámci provízie poskytneme našim klientom: kompletný právny servis u ADVOKÁTA s vypracovaním autorizovaných zmlúv a návrhov na vklad do katastra nehnuteľností; uhradíme základné poplatky za návrh na vklad vlastníckeho práva na katastrálnom úrade; poskytneme bezplatné služby v rámci HYPOTEKÁRNEHO poradenstva; v prípade záujmu vieme zabezpečiť ZNALCA  

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.

TEŠÍME SA NA VÁS NA OBHLIADKE.

Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.

Vlastnosti

Status:
predané
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
58 m2
Úžitková plocha:
58 m2
Poschodie:
4
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
6 m2
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
vaňa
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti