Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PREDANÉ: priestranný 2-izbový byt; parkovanie; loggia; Podunajské Biskupice - Vrakunská ul.

Ulica: Vrakunská
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Priestranný 2-izbový byt s loggiou a klimatizáciou. Nehnuteľnosť sa nachádza na 2./13. podlaží bytového domu Dolce Vita (moderná stavba z r. 2010) a disponuje priestrannou loggiou (4 m2). Klimatizácia. Vnútorné PARKOVACIE miesto.
 
Nehnuteľnosť má skutočne veľkorysú plochu 66,4 m2 (vrátane murovanej pivničnej kobky s plochou 1,5 m2) + loggia (3,96 m2). 

K dispozícii je PIVNIČNÁ kobka v suteréne bytového domu (v cene bytu). Bytový dom má bezbariérový vstup a výťah.
  
DISPOZÍCIA: vstupná chodba pozdĺž celého bytu; vzdušná klimatizovaná obývacia izba s kuchynským kútom a jedálenskou časťou (so vstupom na loggiu); samostatná klimatizovaná spálňa; priestranná kúpeľňa s veľkorysým sprchovacím kútom; samostatná toaleta (PÔDORYS vo fotogalérii) 

STAV: bytový dom je z r. 2010 (byt: vo vstupnej chodbe je priestranný šatník na mieru; plastové okná s vnútornými žalúziami; kuchynská linka na mieru; 2x klimatizácia - obývacia izba + spálňa)
 
ZARIADENIE: nehnuteľnosť sa predáva čiastočne zariadená resp. s možnosťou vypratania (na základe dohovoru)

BYTOVÝ DOM: moderný bytový dom so zateplením a murovanými stenami; výťah; bezbariérový vstup; v parteri sa nachádzajú obchodné prevádzky (drogéria, kaviareň, veterinár, ...)

PARKOVANIE: bezproblémové parkovanie vďaka vnútornému parkovaciemu miestu (cena v RK; nie je podmienkou predaja); resp. možnosť parkovania na súkromnom pozemku pri bytovom dome

LOKALITA: byt ponúka pohodlné bývanie v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou (v blízkom okolí sú obchody; v tesnej blízkosti LIDL; služby; športoviská; kaviarne; zdravotné stredisko; ...); lokalita ponúka dobré podmienky na aktívne trávenie voľného času (Malý Dunaj; Lesopark Vrakuňa); v blízkosti je zastávka MHD  

CENA: bližšie informácie v realitnej kancelárii
Našim klientom poskytneme: kompletný právny servis s vypracovaním zmlúv a návrhov na vklad do katastra nehnuteľností; uhradíme poplatky za základný návrh na vklad vlastníckeho práva na katastrálnom úrade; bezplatné služby HYPOTEKÁRNEHO poradenstva; zabezpečíme ZNALCA

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.   

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Ich ďaľšie šírenie, kopírovanie, resp. akékoľvek použitie bez súhlasu spoločnosti SOFIA REAL, s.r.o. nie je dovolené. Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
66.4 m2
Úžitková plocha:
66.4 m2
Poschodie:
2
Loggia plocha:
4 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
13
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
nie
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
čiastočne
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
1.5 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti