Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PREDANÉ: Priestranný, svetlý 4-izbový byt, LOGGIA, Závadská ul., lokalita Rača

Ulica: Závadská
Obec: Bratislava-Rača
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
Predané

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný a svetlý 4-izbový byt v príjemnej lokalite Rače s množstvom zelene - Závadská ul. Nehnuteľnosť disponuje tromi samostatnými spálňami, zasklenou LOGGIOU a priestrannou vstupnou halou. Byt sa predáva ČIASTOČNE ZARIADENÝ vrátane elektrospotrebičov. Nehnuteľnosť vďaka svojej dispozícii a polohe je IDEÁLNA PRE RODINU s deťmi resp. milovníkov lokality Malé Karpaty.

Nehnuteľnosť s plochou 76 m2 (plus 4 m2 LOGGIA plus 1,7 m2 PIVNICA) sa nachádza na 3./8. posch. bytového domu s novým výťahom. Byt je orientovaný na dve svetové strany (SV a JZ), čo garantuje príjemnú svetlú atmosféru pre jeho obyvateľov.

Nehnuteľnosť je BEZ TIARCH a kúpou voľná.

STAV: nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou v rozsahu plávajúce podlahy (v dvoch spálňach sú parkety), dlažba (v rámci vstupnej chodby a kuchyne), plastové okná s vnútornými a vonkajšími žaluziami, 2x priestranná vstavaná skriňa, kuchynská linka, staršia rekonštrukcia kúpeľne a toalety, kvalitné bezpečnostné dvere zn. Sherlock

DISPOZÍCIA: priestranná vstupná hala so vstupom do kúpeľne, samostatnej toalety a do jednotlivých izieb, priechodná obývacia izba so vstupom kuchyne a jednej zo spálni, 3x samostatná spálňa (z jednej je vstup na zasklenú loggiu)

ZARIADENIE: byt sa predáva zariadený v rozsahu kompletne zariadená kuchyňa vrátane elektrospotrebičov (2-ročná priestranná chladnička, sklokeramický plynový panel, teplovzdušná rúra, umývačka riadu, práčka), rohová sedačka, 2x manželská posteľ, válenda, pracovný stôl, v hale namieru robená skriňa - botník

K bytu prináleží PIVNICA na prízemí bytového domu (1,7 m2) a spoločná, uzamykateľná miestnosť zdieľaná s dvomi susedmi na odkladanie bicyklov, kočíkov, ...

BYTOVÝ DOM: zateplený, nové stúpačky a odpad (r. 2019), zrekonštruované spoločné priestory vrátane nového výťahu, nová vstupná brána

LOKALITA: príjemná lokalita Rače s množstvom zelene a ideálnymi podmienkami na aktívne trávenie voľného častu (cykloturistika, turistika, beh, prechádzky, ...). Lokalita zároveň ponúka svojim obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť vrátane škôl, škôlok, detských ihrísk, obchodov, služieb, ... Dobrá dostupnosť do mesta vďaka blízkosti zastávky MHD (električka).

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995, SOFIA REAL, s.r.o.

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.
 

Vlastnosti

Status:
predané
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočná rekonštrukcia
Celková plocha:
76 m2
Úžitková plocha:
76 m2
Poschodie:
3
Loggia plocha:
4 m2
Loggia:
áno - 1
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
nie
Zariadenie:
čiastočne
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
1.7 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti