Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PRENÁJOM - PRENAJATÉ: priestranný 2-izbový byt v SKY PARK, parking, Staré Mesto

Ulica: Továrenská
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

PRENAJATÉ 

Priestranný 2-izbový byt v rezidenčnom komplexe SKY PARK, Továrenská ulica, Staré Mesto. Moderný bytový projekt sa nachádza v novovznikajúcom centre mesta v blízkosti jeho historického centra a nábrežia Dunaja. 

Svetlý, zariadený 2-izbový byt s plochou 57 m2 (plus LOGGIA 5,4 m2) sa nachádza na 18. posch. s krásnym výhľadom na mesto a panorámu bratislavského hradu.

Pozrite si aj našu 3D virtuálnu obhliadku (https://my.matterport.com/show/?m=bqHbyPKxfsa).

Nehnuteľnosť je kompletne zariadená vrátane elektrospotrebičov a klimatizovaná. Stropné chladenie, rekuperácia vzduchu, 4 rýchlovýťahy. K dispozícii je aj PARKOVANIE a PIVNIČNÁ KOBKA.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba so šatníkovým skriňami, obývacia izba (so vstupom na loggiu) je prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, samostatná spálňa s priestranným vstavaným šatníkom a vstupom na loggiu, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, priestranná loggia

VYBAVENIE: kompletne zariadený byt (kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, chladničky, teplovzdušnej rúry, indukčnej dosky, mikrovlnnej rúry, práčky, jedálenské sedenie, sedacia súprava, TV, manželská posteľ, šatníkové skrine vo vstupnej chodbe a v spálni)

PARKOVANIE: k dispozícii vnútorné parkovacie miesto v cene 120,- Eur/mesiac

PIVNIČNÁ KOBKA: možnosť prenájmu v cene 30,- EUR/mesiac

Byt je určený pre max. 2 osoby resp. rodinu s malým dieťaťom (nefajčiari, bez domácich miláčikov).

LOKALITA: byt sa nachádza v modernom rezidenčnom komplexe SKY PARKs rozsiahlym mestským parkom (športoviská, oddychové zóny, detské ihriská). Komplex je v blízkosti historického centra mesta s množstvom kultúrnych a spoločenských podujatí, ako aj nákupného centra EUROVEA (obchody, služby, kaviarne, reštaurácie) MHD (kvalitná dostupnosť na verejnú dopravu)

CENA: informácia v realitnej spoločnosti

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – texty/obrázky/fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej spoločnosti SOFIA REAL, s.r.o.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
57 m2
Podlahová plocha:
57 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
zmiešané
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Poschodie:
18
Celková plocha:
57 m2
Plocha loggie:
5 m2
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti