Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PRENÁJOM: priestranný 2-izbový byt; parking; balkón; Hálkova - Nové Mesto

Ulica: Hálkova
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

PRENAJATÉ

Hľadáte nadštandardne priestranný 2-izbový byt s parkovaním a v dobrej lokalite? Práve Vám ponúkame na prenájom svetlý 2-izbový byt s plochou až 76 m2 v lokalite Nové Mesto - Hálkova ulica. Vzdušná nehnuteľnosť ponúka kvalitné bývanie s množstvom odkladacích priestorov. 

Nehnuteľnosť je kompletne zariadená vrátane elektrospotrebičov a KLIMATIZOVANÁ. K dispozícii je aj vnútorné PARKOVACIE miesto.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba so šatníkom; vzdušná obývacia izba prepojená s jedálenskou časťou a kuchyňou so vstupom na balkón; priestranná spálňa so zabudovaným šatníkom; kúpeľňa so sprchovacím kútom; samostatná toaleta; walk-in šatník

VYBAVENIE: kompletne zariadený byt (kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - umývačka riadu, teplovzdušná rúra, varná doska, mikrovlnná rúra; kombinovaná chladnička s mrazničkou; v kúpeľni je práčka, jedálenské sedenie, sedačka, konferenčný stolík, TV, manželská posteľ, pracovný stôl, ...)

PARKOVANIE: k dispozícii vnútorné parkovacie miesto (50,- Eur/mesiac) - nie je podmienkou nájmu

Byt je určený pre max. 2 osoby resp. rodinu s malým dieťaťom. Bez domácich miláčikov.

K dispozícii okamžite.

LOKALITA: byt sa nachádza v príjemnej lokalite s množstvom zelene a dobrou občianskou vybavenosťou (obchody, služby, kaviarne, reštaurácie, ihriská, ....), MHD (kvalitná dostupnosť na verejnú dopravu)

CENA: info v RK

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Ich ďaľšie šírenie, kopírovanie, resp. akékoľvek použitie bez súhlasu spoločnosti SOFIA REAL, s.r.o. nie je dovolené. Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
76 m2
Úžitková plocha:
76 m2
Poschodie:
11
Počet podlaží:
11
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti