Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Nové a moderné bývanie. Dvojpodlažný 5-izbový rodinný dom.

SKOLAUDOVANÁ novostavba sa nachádza v pokojnej časti Šamorína s rodinnou zástavbou. Rodinný dom má úžitkovú plochu 126 m2 plus veľkorysá garáž. Celková plocha pozemku je 384 m2. Rovinatý pozemok so záhradou má slnečnú orientáciu. K dispozícii sú inžinierske siete (elektrina; voda; obecná kanalizácia). Privedená OPTIKA. 

Nehnuteľnosť je DOKONČENÁ v KVALITNOM nadčasovom ŠTANDARDE (plávajúce podlahy; dlažba; obklady; kúpeľňa a toaleta so sanitou; interiérové dvere s obložkovými zárubňami; elektrické vonkajšie žalúzie; ..). Rodinný dom je nezariadený. VIZUALIZÁCIA však ponúka pre budúceho vlastníka zaujímavé návrhy zariadenia jednotlivých izieb.

STAV: murovaná nehnuteľnosť (obvodové murivo 300 mm + vonkajší zateplovací systém Baumit; deliace priečky 125 mm). Dom disponuje elektrickými vonkajšími žalúziami; kúrenie podlahové elektrické cez kondenzačný kotol so zásobníkom na teplú vodu; termostat v každej izbe. Predpríprava na ALARM, KLIMATIZÁCIU a FOTOVOLTAIKU. Energetický certifikát B.

DISPOZÍCIA - praktická dispozícia, ktorá ponúka rozdelenie nehnuteľnosti na dennú (prízemie) a nočnú (poschodie) časť:
- PRÍZEMIE: vzdušná obývacia izba prepojená s kuchynskou a jedálenskou časťou s veľkoformátovými oknami a so vstupom na terasu (13,42 m2); samostatná izba/pracovňa; toaleta; odkladací priestor pod schodiskom
- POSCHODIE: 3x spálňa (master spálňa má k dispozícii priestor na šatník a kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou); kúpeľňa s vaňou a toaletou

PARKOVANIE: možnosť parkovania v garáži + možnosť parkovania pred rodinným domom (3-4 parkovacie miesta)

LOKALITA: nehnuteľnosť sa nachádza na začiatku Šamorína v jeho pokojnej časti (ulica s radovou rodinnou zástavbou), ktorá poskytuje kvalitné podmienky na pohodlné rodinné bývanie. Výborná občianska vybavenosť (v blízkosti obchody; školy; škôlky; služby); dobrá dostupnosť do Bratislavy/Senca/Dunajskej Stredy (cca 25 km)

CENA: 345.000,- EUR (vrátane odmeny pre realitnú spoločnosť).
Našim klientom zabezpečíme kompletný právny servis s vypracovaním zmlúv a návrhov na vklad do katastra nehnuteľností; uhradíme základné poplatky za návrh na vklad vlastníckeho práva na katastrálnom úrade; poskytneme bezplatné služby v rámci HYPOTEKÁRNEHO poradenstva; v prípade záujmu vieme zabezpečiť ZNALCA  
 
KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995; SOFIA REAL, s.r.o.

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Ich ďaľšie šírenie, kopírovanie, resp. akékoľvek použitie bez súhlasu spoločnosti SOFIA REAL, s.r.o. nie je dovolené. Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
126 m2
Plocha pozemku:
384 m2
Zastavaná plocha:
150 m2
Podlahová plocha:
126 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
B
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
13.42 m2
Vykurovanie:
vlastné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti