Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PREDANÉ: príjemný 1-izbový byt; LOGGIA; Donnerova ul. - Karlova Ves

Ulica: Donnerova
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
Predané

Popis nehnuteľnosti

PREDANÉ

Bývanie v príjemnej lokalite v 1-izbovom byte s LOGGIOU.
Nehnuteľnosť sa predáva so zariadením a nachádza sa v pokojnej lokalite Karlovej Vsi - Donnerova ulica s množstvom zelene.  

Byt disponuje priestrannou loggiou a KOMOROU, ktorú je možné využiť napr. ako hosťovskú izbu, walk-in šatník príp. potravinovú komoru. Nehnuteľnosť s celkovou plochou 32,8 m2 sa nachádza na 2./7. posch. Plocha loggie je 6,7 m2. V bytovom dome je k dispozícii výťah.     

DISPOZÍCIA: vstupná chodba so vstupom do kúpeľne a samostatnej toalety; priechodná obytná izba so vstupom na LOGGIU; samostatná kuchyňa so vstupom na LOGGIU (loggia je umiestnená pozdĺž bytu); komora so vstupom z kuchyne

STAV: v r. 2018 prešiel byt rozsiahlou rekonštrukciou (výmena vnútornej elektroinštalácie a vodoinštalácie; kompletná rekonštrukcia kúpeľne a toalety; výmena plávajúcej podlahy; výmena kuchynskej linky; interiérové dvere; vstupné bezpečnostné dvere ADLO)
 
ZARIADENIE: nehnuteľnosť sa predáva VRÁTANE zariadenia na fotografiách (šatníková skriňa; rozkladacia posteľ - možnosť rozloženia na dvojlôžko; skrinkové zostavy; práčka; chladnička; sporák; kuchynská linka). Prípadne možnosť vypratania nehnuteľnosti (na základe dohovoru).

BYTOVÝ DOM: zateplenie obvodového plášťa; rekonštrukcia loggií; realizovaná výmena stúpacích rozvodov; plánovaná rekonštrukcia spoločných priestorov a výmena výťahu

LOKALITA: byt ponúka príjemné bývanie v pokojnej lokalite s množstvom zelene; v blízkosti je dobrá občianska vybavenosť (obchody; služby; športoviská; kaviarne ...); praktická dostupnosť do centra mesta (električka)

CENA: informácia v realitnej kancelárii
Našim klientom poskytneme: kompletný právny servis s vypracovaním zmlúv a návrhov na vklad do katastra nehnuteľností; uhradíme poplatky za základný návrh na vklad vlastníckeho práva na katastrálnom úrade; bezplatné služby HYPOTEKÁRNEHO poradenstva; zabezpečíme ZNALCA

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o. 

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Ich ďaľšie šírenie, kopírovanie, resp. akékoľvek použitie bez súhlasu spoločnosti SOFIA REAL, s.r.o. nie je dovolené. Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.

Vlastnosti

Status:
predané
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
kompletná rekonštrukcia
Celková plocha:
32.8 m2
Úžitková plocha:
32.8 m2
Poschodie:
2
Loggia plocha:
6,7 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
1
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
nie
Zariadenie:
zariadený
Zateplený objekt:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti