Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PREDANÉ: kvalitne zrekonštruovaný 1-izbový byt; loggia; Rača - Novohorská ul.

Ulica: Novohorská
Obec: Bratislava-Rača
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
Predané

Popis nehnuteľnosti

PREDANÉ

Príjemné bývanie v kompletne zrekonštruovanom 1-izbovom byte s LOGGIOU.
Nehnuteľnosť sa predáva so zariadením a nachádza sa v pokojnej lokalite Rače - Novohorská ulica.

Byt je presvetlený a disponuje priestrannou loggiou. Nehnuteľnosť s celkovou plochou 32,58 m2 sa nachádza na 2./4. posch. K dispozícii je PIVNIČNÁ KOBKA v suteréne bytového domu a priestranná KOMORA s možnosťou uskladnenia napr. bicyklov (hneď vedľa bytu). Bytový dom je bez výťahu.   
 
DISPOZÍCIA: vstupná chodba so vstupom do kúpeľne a samostatnej toalety; priechodná obytná izba so vstupom na LOGGIU; samostatná kuchyňa so vstupom na LOGGIU (loggia je umiestnená pozdĺž bytu)

STAV: kompletná, kvalitná rekonštrukcia realizovaná v r. 2018 (úplná výmena rozvodov; sadrokartónové podhľady; plastové okná; vysoko odolná podlahová krytina - kaučuk; celková rekonštrukcia kúpeľne a toalety; sanita a obklady; kuchynská linka; interiérové dvere s obložkovými zárubňami; bezpečnostné vstupné dvere)
 
ZARIADENIE: nehnuteľnosť sa predáva VRÁTANE zariadenia na fotografiách (vstavané šatníkové skrine; rozkladacia sedačka; skrinkové zostavy; práčka; kuchynská linka so zabudovanou varnou doskou a elektrickou rúrou). Prípadne možnosť vypratania nehnuteľnosti (na základe dohovoru).

BYTOVÝ DOM: zateplený; realizovaná výmena stúpacích rozvodov; nová vstupná brána; plastové okná v spoločných priestoroch

LOKALITA: byt ponúka veľmi príjemné bývanie v tichej lokalite s orientáciou na rodinné domy; v blízkosti je dobrá občianska vybavenosť (v okolí sú obchody; služby; športoviská; kaviarne ...); lokalita ponúka ideálne podmienky na aktívne trávenie voľného času (cykloturistika, beh, prechádzky; ...); praktická dostupnosť do centra mesta (električka)

CENA: informácia v realitnej kancelárii
Našim klientom poskytneme: kompletný právny servis s vypracovaním zmlúv a návrhov na vklad do katastra nehnuteľností; uhradíme poplatky za základný návrh na vklad vlastníckeho práva na katastrálnom úrade; bezplatné služby HYPOTEKÁRNEHO poradenstva; zabezpečíme ZNALCA

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.  

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Ich ďaľšie šírenie, kopírovanie, resp. akékoľvek použitie bez súhlasu spoločnosti SOFIA REAL, s.r.o. nie je dovolené. Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.

Vlastnosti

Status:
predané
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
kompletná rekonštrukcia
Celková plocha:
32.58 m2
Úžitková plocha:
32.58 m2
Poschodie:
2
Loggia plocha:
6 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
1
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Výťah:
nie
Energetický certifikát:
nie
Zariadenie:
zariadený
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti