Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PREDANÉ: 3D - Tehlový a zariadený 1-izbový byt s BALKÓNOM, Vyšehradská ul. - Petržalka

Ulica: Vyšehradská
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
Predané

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte pohodlné štartovacie bývanie už aj s kompletným zariadením príp. uvažujete o investícii, nech sa páči, pozrite si našu nehnuteľnosť. 

Ponúkame Vám kompletne zariadený 1-izbový byt (nie apartmán) v tehlovej stavbe z r. 2009 v projekte PEGAS v mestskej časti Petržalka, Vyšehradská ul. Príjemná nehnuteľnosť s plochou 35 m2 (plus 3,12 m2 BALKÓN) sa nachádza na 6. posch. v bytovom dome so 4 výťahmi. Byt ponúka pohodlné bývanie pre jednotlivca resp. pár.

Nehnuteľnosť sa predáva VRÁTANE ZARIADENIA v zmysle fotografií.

Detailnú 3D VIRTUÁLNU prehliadku si môžete pozrieť v pohodlí Vášho domova na linku: https://my.matterport.com/show/?m=gxjARN5pKsu

DISPOZÍCIA: priestranná vstupná chodba so vstavaným šatníkom s množstvom odkladacieho priestoru, kúpeľňa s vaňou a toaletou,  kuchynská a jedálenská časť oddelená od obytnej časti izby so vstupom na balkón, spací kút

VYBAVENIE: kompletne zariadený byt poskytuje možnosť okamžitého bývania (kuchynská linka, sporák, chladnička, digestor, obývačková zostava, sedačka, kresielka, konferenčný stolík, posteľ, práčka, TV, v predizbe vstavaná šatníková skriňa)

BYTOVÝ DOM: tehlová stavba so zateplením a s bezbariérovým vstupom; udržiavaný a čistý vchod, kamerový systém

PARKOVANIE: možnosť verejného parkovania v bezprostrednom okolí bytového domu

LOKALITA: nehnuteľnosť sa nachádza v komplexe PEGAS s dobrou občianskou vybavenosťou (v blízkosti obchody - LIDL, Tesco, priamo v komplexe lekár, lekáreň, fitness centrum), v blízkosti MHD, výborné možnosti na aktívne trávenie voľného času (Petržalská hrádza)

CENA: informácia v realitnej kancelárii

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.

TEŠÍME SA NA VÁS NA OBHLIADKE.

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.

Vlastnosti

Status:
predané
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
kompletná rekonštrukcia
Celková plocha:
35 m2
Úžitková plocha:
35 m2
Poschodie:
6
Počet podlaží:
12
Počet izieb:
1
Plocha balkóna:
2.6 m2
Kúpeľňa:
vaňa
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
nie
Káblová televízia:
áno
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti