Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

Zrekonštruovaný 3,5-izbový byt pri historickom centre, Staré Mesto, Kolárska ul.

Ulica: Kolárska
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom zrekonštruovaný 3,5-izbový byt v blízkosti historického centra mesta, Kolárska ul., Staré Mesto. Tehlová nehnuteľnosť s veľkorysou plochou 102 m2 sa nachádza na 2. posch. bytového domu (bez výťahu). 

Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej časti mesta, mimo hlavnej cesty (slepá ulica). Byt disponuje aj pohodlným a priestranným balkónom (5 m2) so vstupom z kuchyne a jedálne. 

DISPOZÍCIA: vstupná chodba; vzdušná obývacia izba prepojená s jedálenskou časťou; samostatná spálňa so šatníkom; 2x izba (jedna izba je menšia a môže sa využívať ako pracovňa, alebo detská izba; ); kuchyňa; kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom; samostatná toaleta

ZARIADENIE: byt je kompletne zariadený vrátane kuchyne so vstavanými kuchynskými spotrebičmi (umývačka riadu; chladnička s mrazničkou; elektrická rúra; plynová varná doska); práčka sa nachádza v kúpeľni

Byt poskytuje pohodlné bývanie pre max. 4 osoby resp. rodinu s deťmi. Menší domáci miláčik akceptovateľný IBA po dohovore.

LOKALITA: centrum mesta s dostupnosťou do jeho historickej časti za pár minút; nehnuteľnosť je ideálna pre milovníkov kultúrneho a spoločenského života (divadlá, koncerty, kaviarne, reštaurácie), zároveň poskytuje aj komfortnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, MHD - električka, trolejbus, autobus)

CENA: 730,- Eur/mesiac plus 250,- EUR/mesiac (energie a služby; VRÁTANE internetu a TV). Pri podpise zmluvy platí nájomca jednomesačné nájomné, vratný depozit vo výške jednomesačného nájmu a províziu pre realitnú spoločnosť (390,- EUR).

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.

TEŠÍME SA NA VÁS NA OBHLIADKE.

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
kompletná rekonštrukcia
Celková plocha:
102 m2
Úžitková plocha:
102 m2
Poschodie:
2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
5 m2
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Energetický certifikát:
nie
Káblová televízia:
áno
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti