Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PREDANÉ: Svetlá a praktická garsónka v lokalite Rača - Východné, Dopravná ul.

Ulica: Dopravná
Obec: Bratislava-Rača
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Garsónka
Iné:
Predané

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj príjemné bývanie pre jednotlivca, alebo aj pár. Praktická, svetlá garsónka sa nachádza v lokalite Rača-Východné, Dopravná ul. a je orientovaná na južnú stranu, čo zabezpečuje bytu príjemnú, slnečnú atmosféru.

Nehnuteľnosť s plochou 26 m2 sa nachádza na 2./8. p. v zateplenom bytovom dome s výťahom (vstup do výťahu je z 1. posch.).

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, vstup do kúpeľne s toaletou, šatník/komora (vo vstupnej chodbe), slnečná izba s kuchynským kútom (možnosť rozčlenenia dispozície izby na dennú a nočnú časť vzhľadom k dvom oknám v izbe)

STAV: v byte prebehla rekonštrukcia v rozsahu elektroinštalácia, plávajúca podlaha, dlažba, moderne zrekonštruovaná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou (v toalete je potrebné vymeniť dvierka do stúpačiek), interiérové dvere, plastové okná s vnútornými žalúziami, kuchynská linka so zabudovanou varnou doskou, barové sedenie

BYTOVÝ DOM: zateplený, zrekonštruované vnútorné priestory a vstupná brána, vstup na čip

PARKOVANIE: bezproblémové parkovanie priamo pri bytovom dome

MESAČNÉ NÁKLADY: cca 75,- EUR/2 os. plus elektrina, TV

Byt je bez tiarch a je predajom voľný.

LOKALITA: dobrá občianska vybavenosť (potraviny, lekáreň. služby, škôlka, MHD/autobus s následným priamym napojením na električku v Rači; OC Vajnoria)

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995, SOFIA REAL, s.r.o.

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.

Vlastnosti

Status:
predané
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočná rekonštrukcia
Celková plocha:
26 m2
Úžitková plocha:
26 m2
Poschodie:
2
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
1
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
nie
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti