Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PRENÁJOM: 1-izbová novostavba; parking; Slnečnice -Petržalka

Ulica: Béžová
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
460 €/mesiac
Plus poplatok za energie, služby, parkovanie, TV a internet (190,- EUR/mesiac)

Popis nehnuteľnosti

Prenájom novostavby/1-izbový byt v rezidenčnom komplexe SLNEČNICE - Viladomy, Béžová ulica. Zariadená nehnuteľnosť s plochou 30 m2 (plus 5 m2  LOGGIA) sa nachádza na 1. posch. v bytovom dome s výťahom.   

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, obytná izba prepojená s kuchynským kútom a jedálenským sedením so vstupom na loggiu, kúpeľňa spojená s toaletou, priestranná loggia

ZARIADENIE: byt je zariadený vrátane spotrebičov; moderná kuchynská linka, multifunkčná rúra s mikrovlnkou, sklokeramická varná doska, chladnička s mrazničkou, jedálenské sedenie, rozkladacia sedačka, TV, šatníková skriňa (predsieň), práčka (v kúpeľni). Možnosť prípadeného dovybavenia bytu.

PARKOVANIE: k dispozícii vnútorné parkovacie státie

Byt ponúka príjemné bývanie pre jednotlivca resp. pár. Bez domácich miláčikov.

K dispozícii okamžite.

LOKALITA: moderný rezidenčný komplex SLNEČNICE - Viladomy s dobrou občianskou vybavenosťou (v blízkosti nákupné stredisko SLNEČNICE MARKET, obchody, služby, kaviarne), v blízkosti zastávka MHD (autobus), výborné možnosti na aktívne trávenie voľného času (Petržalská hrádza, cykloturistika, jazero Rusovce, beh, ...)

CENA: 460,- Eur/mesiac + 190,- EUR/mesačne za energie, služby, parkovanie (vrátane TV balíka a internetu). Pri podpise zmluvy platí nájomca kompletné jednomesačné nájomné (650,- EUR) a depozit (650,- EUR). Administratívny poplatok pre realitnú kanceláriu (430,- EUR).

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Ich ďaľšie šírenie, kopírovanie, resp. akékoľvek použitie bez súhlasu spoločnosti SOFIA REAL, s.r.o. nie je dovolené. Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
35 m2
Podlahová plocha:
30 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
1
Energetický certifikát:
B
Typ budovy:
zmiešané
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Poschodie:
1
Celková plocha:
35 m2
Plocha loggie:
5 m2
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti