Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PRENÁJOM: vzdušný 4-izbový byt Ružinove; parking; balkón (2x)

Ulica: Astrová
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

PRENAJATÉ

Na prenájom vzdušný 4-izbový byt v lokalite Ružinova, Astrova ulica. K dispozícii vnútorné parkovacie miesto v samostatne uzamykateľnej garáži. Zariadený 4-izbový byt s veľkorysou plochou 125 m2 (plus 2x balkón cca 8 m2) sa nachádza na 4. posch. v bytovom dome s dvomi výťahmi.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba so vstavaným šatníkom, vzdušná obývacia izba (so vstupom na balkón) je prepojená s otvorenou kuchyňou a jedálenskou časťou, samostatná spálňa s priestranným vstavaným šatníkom a vstupom na balkón, 2x samostatná izba/detská izba; kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a toaletou, samostatná toaleta, praktická technická miestnosť

VYBAVENIE: nehnuteľnosť je kompletne a pohodlne zariadená (v zmysle fotografií) vrátane elektrospotrebičov (kombinovaná chladnička s mraziacou časťou; varná doska; teplovzdušná rúra; umývačka riadu; mikrovlnná rúra; práčka; TV).

PARKOVANIE: k dispozícii vnútorné parkovacie miesto v samostatne uzamykateľnej garáži (v cene nájmu)

Byt ponúka pohodlné bývanie pre max. 4 osoby resp. pre rodinu s deťmi. DOMÁCI MILÁČIK akceptovateľný až po vzájomnom dohovore.

K dispozícii okamžite.

LOKALITA: výborná občianska vybavenosť (v blízkosti nákupné centrum RETRO; poliklinika; základná škola; materská škola; športoviská), množstvo zelene (park A. Hlinku; jazero Rohlík; jazero Štrkovec); MHD (kvalitná dostupnosť na verejnú dopravu - električka, autobus)
 
CENA: informácia v realitnej spoločnosti

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.  

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Ich ďaľšie šírenie, kopírovanie, resp. akékoľvek použitie bez súhlasu spoločnosti SOFIA REAL, s.r.o. nie je dovolené. Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
125 m2
Podlahová plocha:
125 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Poschodie:
4
Celková plocha:
125 m2
Počet balkónov:
2
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti