Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PRENÁJOM: 2-izbový byt; dobrá dostupnosť do centra mesta; Ovručská ulica - Nové Mesto

Ulica: Ovručská
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
640 €/mesiac
Vrátane poplatkov za energie, služby a internet.

Popis nehnuteľnosti

Prenájom - 2-izbový byt s balkónom. Dobrá dostupnosť do centra mesta, Ovručská ulica - Nové Mesto. Nehnuteľnosť s rozlohou 50 m2 sa nachádza na 2./5. posch. v bytovom dome s výťahom. Byt je situovaný v pokojnej lokalite (dve zastávky od Račianskeho mýta). Nehnuteľnosť je po staršej, čiastočnej rekonštrukcii.  

K dispozícii okamžite.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba; priechodná obývacia izba; samostatná spálňa; samostatná kuchyňa; kúpeľňa s vaňou; toaleta; balkón
 
ZARIADENIE: nehnuteľnosť je zariadená v zmysle fotografií (vrátane elektrospotrebičov: chladnička, mikrovlnná rúra, sporák, práčka, bez TV a umývačky riadu). Možnosť dozariadiť (napr. manželskou posteľou) v zmysle dohovoru.

Byt je určený pre max. 2 dospelé osoby, prípadne rodinu s dieťaťom. Bez domácich miláčikov.

LOKALITA: výborná lokalita širšieho centra mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou (v blízkosti obchody Billa, Kraj, drogéria, lekáreň, školy, škôlky, športoviská, ... a pod.). Dopravný uzol Račianske mýto (električka, autobus, trolejbus), dobrá dostupnosť do ostatných častí mesta.
 
CENA: 640,- Eur/nájom/mesiac VRÁTANE poplatkov za energie, služby a internetové pripojenie (bez TV balíka). Pri podpise zmluvy platí nájomca kompletné jednomesačné nájomné (640,- EUR) a vratný depozit vo výške jednomesačného nájmu (640,- EUR). 

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Ich ďaľšie šírenie, kopírovanie, resp. akékoľvek použitie bez súhlasu spoločnosti SOFIA REAL, s.r.o. nie je dovolené. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
50 m2
Zastavaná plocha:
50 m2
Podlahová plocha:
50 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Balkón:
áno
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
5
Poschodie:
2
Celková plocha:
50 m2
Plocha balkóna:
2 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti