Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PRENÁJOM: priestranný 2-izbový byt; loggia; širšie centrum; Karadžičova ul.

Ulica: Karadžičova
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
820 €/mesiac
VRÁTANE poplatkov za energie a služby.

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom svetlý a priestranný 2-izbový byt v širšom centre mesta - Karadžičova ulica. Zariadená nehnuteľnosť s rozlohou 65 m2 sa nachádza na 3. posch. (bytový dom bez výťahu). Byt disponuje 2x balkónom a je orientovaný mimo rušnú ulicu - orientácia do zeleného vnútrobloku. Nehnuteľnosť disponuje dostatkom odkladacích priestorov (vo vstupnej chodbe a v spálni).

DISPOZÍCIA: vstupná chodba s priestranným vstavaným šatníkom; priechodná obývacia izba; samostatná spálňa s priestranným vstavaným šatníkom a pracovným kútikom na homeoffice; moderná kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi; kúpeľňa so sprchovacím kútom; samostatná toaleta a samostatná komora/špajza

ZARIADENIE: nehnuteľnosť je kompletne zariadená vrátane kuchyne so spotrebičmi (sklokeramická varná doska, teplovzdušná rúra, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, v obývacej izbe je TV a v kúpeľni je práčka).

Nehnuteľnosť ponúka príjemné a pohodlné bývanie pre jednotlivca resp. pár. BEZ domácich miláčikov.

K dispozícii: od 1. decembra 2023 (obhliadky realizované priebežne)

LOKALITA: výborná lokalita širšieho centra mesta v blízkosti obchodných a administratívnych centier (OC CENTRÁL, OC NIVY); s výbornou občianskou vybavenosťou; v blízkosti MHD - autobus, trolejbus, električka príp. pešia dostupnosť do historického centra mesta (cca 15 min.).

CENA: 820,- EUR/mesiac VRÁTANE poplatkov za energie, služby a internetové pripojenie. Pri podpise zmluvy platí nájomca 1x jednomesačné nájomné (820,- EUR), depozit (820,- EUR). Administratívny poplatok pre realitnú kanceláriu (490,- EUR).

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
kompletná rekonštrukcia
Celková plocha:
65 m2
Úžitková plocha:
65 m2
Poschodie:
3
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
2
Balkón:
áno - 2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Výťah:
nie
Energetický certifikát:
nie
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti