Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

3D: 2-izbová novostavba; parkovanie; začiatok Kramárov; Uhrova ul.

Ulica: Uhrova
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

ZAREZEROVANÉ

Ponúkame na prenájom príjemné bývanie s dobrou dostupnosťou do centra mesta (začiatok Kramárov, Uhrova ulica). 2-izbová novostavba s plochou 54 m2 (plus LOGGIA 1,5 m2) sa nachádza na 3. posch. v bytovom dome s výťahom. K dispozícii je veľkorysá PIVNIČNÁ KOBKA s plochou až 15 m2, ktorá sa nachádza na poschodí vedľa bytu (v cene prenájmu). 

DISPOZÍCIA: vstupná chodba; obývacia izba, ktorá je prepojená s kuchynskou a jedálenskou časťou; samostatná spálňa so vstupom na loggiu; kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou

3D detailná dispozícia nehnuteľnosti: https://my.matterport.com/show/?m=GDfY7P9Y1uY

ZARIADENIE: nehnuteľnosť je čiastočne zariadená a poskytuje pohodlné bývanie (kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: umývačka riadu, varná doska, elektrická rúra, digestor, kombinovaná chladnička s mrazničkou; jedálenské sedenie; sedacia súprava; konferenčný stolík; manželská posteľ; 2x vstavaný šatník; kombinovaná práčka so sušičkou); v nehnuteľnosti nie je k dispozícii TV

PARKOVANIE: možnosť prenájmu parkovacieho státia v cene 70,- Eur/mesiac (v prípade záujmu; nie je podmienkou prenájmu).

Nehnuteľnosť ponúka príjemné bývanie pre jednotlivca resp. pre 2 dospelé osoby (BEZ domácich miláčikov).

LOKALITA: byt sa nachádza v pokojnej lokalite na začiatku Kramárov s rýchlou dostupnosťou do centra mesta; v blízkosti zastávka MHD; výborná občianska vybavenosť v bezprostrednom okolí  (obchody, služby, kaviarne, ...)

CENA: 600,- EUR/mesiac + 150,- EUR/mesiac za energie a služby (bez INTERNETU a TV) + 70,- EUR/mesiac za prenájom parkovacieho miesta (v prípade záujmu; nie je podmienkou). Pri podpise zmluvy platí nájomca kompletné jednomesačné nájomné vrátane energií, vratný depozit vo výške kompletného jednomesačného nájmu s energiami a poplatok pre realitnú spoločnosť (490,- EUR).

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995, SOFIA REAL, s.r.o.

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – texty/obrázky/fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Ich ďaľšie šírenie, kopírovanie, resp. akékoľvek použitie bez súhlasu spoločnosti SOFIA REAL, s.r.o. nie je dovolené. 

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
54 m2
Úžitková plocha:
54 m2
Poschodie:
3
Loggia plocha:
1,5 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
5
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
B
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
15 m2

Virtuálna prehliadka

 

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti