Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PRENÁJOM: 2-izbový byt; balkón; širšie centrum - Jégeho Alej - Ružinov

Ulica: Jégého
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
540 €/mesiac
Plus poplatky za ENERGIE a služby (vrátane TV a internetu).

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom 2-izbový byt v rezidenčnom projekte Jégeho Alej v lokalite širšieho centra mesta (Jégeho ulica - Ružinov). Nehnuteľnosť s rozlohou 53 m2 (plus BALKÓN 5 m2) sa nachádza na 4. posch. bytového domu s výťahom. 

ZARIADENIE: nehnuteľnosť je zariadená s dostatkom odkladacích priestorov (priestranný vstavaný šatník vo vstupnej chodbe; vstavaný šatník v spálni; komora) a je vybavená elektrospotrebičmi (chladnička s mrazničkou, teplovzdušná rúra, sklokeramická varná doska, umývačka riadu, digestor, varná konvica, mikrovlná rúra, automatická práčka, TV)

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, obývacia izba prepojená s kuchynskou a jedálenskou časťou so vstupom na balkón, samostatná spálňa, komora, kúpeľňa s vaňou a toaleta

PARKOVANIE: možnosť prenájmu parkovacieho miesta (75,- EUR/mesiac); nie je podmienkou

Byt je určený pre jednotlivca resp. pár. Bez domácich miláčikov.

Nehnuteľnosť je k dispozícii OKAMŽITE.

LOKALITA: byt sa nachádza v časti Ružinov-Nivy s výbornou občianskou vybavenosťou (v blízkosti sa nachádza nákupné centrum CENTRÁL, reštaurácie, obchody, kaviarne, služby). Lokalita zároveň poskytuje svojim obyvateľom výbornú dostupnosť do ostatných častí mesta (v blízkosti dopravný uzol Trnavské Mýto - cca 5 min. peši resp. električky, trolejbusy, autobusy)

CENA: 540,- EUR/mesiac + 140,- EUR/mesiac/1 os. resp. 160,- EUR/mesiac/2 os. za energie a služby (vrátane TV balíka a internetu). Pri podpise zmluvy platí nájomca kompletné jednomesačné nájomné, depozit (vo výške kompletného jednomesačného nájomného). Administratívny poplatok pre realitnú kanceláriu (450,- EUR).

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
54 m2
Úžitková plocha:
54 m2
Poschodie:
4
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
5 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
B
Káblová televízia:
áno
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti