Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PRENÁJOM: 4-izbový rodinný dom; pokojná lokalita; Hviezdoslavov

Obec: Hviezdoslavov
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
1 350 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom 4-izbový bungalov v pokojnej lokalite (slepá ulica) v obci Hviezdoslavov. Nehnuteľnosť má plochu 100 m2 a disponuje aj zastrešenou terasou. K dispozícii je záhradná časť okolo domu a vlastná studňa. Klimatizácia (obývacia izba).

DISPOZÍCIA: vstupná chodba; kúpeľňa s toaletou; technická miestnosť s teplovodným čerpadlom a toaletou; obývacia izba prepojená s kuchynskou časťou a jedálňou so vstupom do terasu; 3x samostatná spálňa; pristavba/miestnosť vhodná ako pracovňa/detská herňa
 
ZARIADENIE: nehnuteľnosť je zariadená v rozsahu podľa fotografií (vrátane elektrospotrebičov: chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, indukčná varná doska, teplovzdušná rúra a umývačka riadu). Možnosť dozariadenia po dohode s prenajímateľom.

PARKOVANIE: 2x parkovacie miesto priamo pri dome

Dom je určený pre max. 4-6 osôb. Vhodné pre rodinu s deťmí. Domáci miláčik je akceptovateľný.

K dispozícii okamžite.

LOKALITA: dobrá dostupnosť do Bratislavy (cca 20 min. autom po R7). V blízkosti železničná stanica Kvetoslavov (cca 10 min. peši). Dobrá občianska vybavenosť priamo v obci a jeho okolí. 
 
CENA: 1.350,- Eur/mesiac + 250,- EUR/mesiac (za energie VRÁTANE optického internetu). Pri podpise zmluvy platí nájomca kompletné jednomesačné nájomné (1.600,- EUR), 1x nájomné vopred (1.350,- EUR) a vratný depozit vo výške jednomesačného nájmu (1.350,- EUR). Poplatok pre realitnú spoločnosť (790,- EUR). 

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
400 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
100 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Celková plocha:
100 m2
Vykurovanie - podlahové:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme