Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.

Viac info

 

PREDANÉ: Tehlový 3-izbový byt, širšie centrum mesta, ul. 1. mája, Malacky

Ulica: 1. mája
Obec: Malacky
Okres: Malacky
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
Predané

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj tehlový, po dispozičnej zmene 3-izbový byt v pokojnom, širšom centre mesta, ul. 1. mája, Malacky. Nehnuteľnosť s rozlohou 61 m2 (plocha bytu je 56 m2 plus pivnica cca 5 m2) sa nachádza na 3./3. posch. tehlového bytového domu (bez výťahu). Byt je orientovaný na dve svetové strany (J a S), čo jeho obyvateľom zaručuje príjemné bývanie. Priestranná pivnica sa nachádza na prízemí bytového domu.

STAV: byt prešiel praktickou dispozičnou zmenou, ktorá zabezpečila, že z pôvodne 2-izbového bytu vznikol funkčný 3-izbový byt so samostatnými izbami. Okrem dispozičnej zmeny sa realizovala výmena vodoinštalácie, čiastočná výmena elektroinštalácie, plastové okná, interiérové dvere, kompletná rekonštrukcia kúpeľne a toalety, plávajúce podlahy, na mieru robená kuchynská linka

Pozrite si detailne dispozíciu bytu prostredníctvom našej 3D VIRTUÁLNEJ OBHLIADKY: https://my.matterport.com/show/?m=jXUQJih6jyY

DISPOZÍCIA: vstupná chodba; 3x samostatná a nepriechodná izba (jedna z izieb disponuje francúzskym oknom so vstupom na francúzsky balkón); menšia kuchyňa a kúpeľňa spojená s toaletou; pôdorys je vo fotogalérii

ZARIADENIE: byt sa predáva čiastočne zariadený vrátane spotrebičov - kombinovaná chladnička s mrazničkou, práčka, elektrická rúra, varná doska, mikrovlnná rúra (v zmysle fotografií)

BYTOVÝ DOM: zateplený, nová strecha, nové vstupné dvere, menené stúpacie rozvody

PARKOVANIE: bezproblémové priamo pri bytovom dome

Nehnuteľnosť je predajom voľná.

LOKALITA: tehlový bytový dom ponúka bývanie v pokojnej lokalite širšej časti centra mesta s výbornou občianskou vybavenosťou (v blízkosti sú obchody, služby, základná škola, materská škôlka,  ...), za bytovým domom sa nachádza detské ihrisko; pohodlná dostupnosť do Bratislavy zo železničnej stanice Malacky (pešia dostupnosť k železničnej stanici cca 15 min.)

KONTAKT na realitnú spoločnosť: 0910 969 995 SOFIA REAL, s.r.o.

© COPYRIGHT SOFIA REAL, s.r.o. – fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SOFIA REAL, s.r.o. Informácie komunikované v predmetnom inzeráte sú informatívneho charakteru a realitná spoločnosť SOFIA REAL, s.r.o. nenesie zodpovednosť za ich správnosť, presnosť a úplnosť.

Vlastnosti

Status:
predané
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočná rekonštrukcia
Celková plocha:
61 m2
Úžitková plocha:
61 m2
Typ poschodia:
posledné poschodie
Poschodie:
3
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Výťah:
nie
Energetický certifikát:
nie
Zariadenie:
čiastočne
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
5 m2

Virtuálna prehliadka

 

Pozrieť na mape

Maklér

Asistent RK

Asistent RK

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti